Het bereik van de laser

Ze hebben de weg gewezen naar een nieuwe toekomst voor laserverlichting. Maar het zijn de krachtige laserapparaten die de leiding nemen op industrieel gebied.

Information

← back to informations
No known location, please add one if you know where this project is located
Web Unknown
Maturity

Concept

About the project Edit

Kent u de laserpointer (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html)? Wees niet zoals ik en verspil je tijd, geld en geduld aan goedkope laserpointers. Zuig het gewoon op en betaal het geld hiervoor. Het is zo veel beter dan degenen die goedkoper zijn dan het is niet eens een echte vergelijking. Het is de kleinste laserpointer die ik heb gevonden zonder er honderden uit te geven. De schakelaar is gemakkelijk toegankelijk voor beide handen. De schakelaar is ook vrijwel gelijk met de zijkant ervan en het is onmogelijk om iets te haken of ergens aan vast te houden, wat ook betekent dat het niet per ongeluk wordt geactiveerd. De houder is zeer veilig en gemakkelijk te installeren zonder aanpassingen. De levensduur van de batterij is beter dan ik dacht en veel beter dan goedkopere items.

Ik moet het nog testen op het bereik, maar ik hoop dat het prima werkt. Ik zal het opnieuw evalueren zodra het bereik is getest. De laser is ook extreem helder! Ik heb het gemonteerd op mijn full-size M&P 9 mm, en het ging zonder gedoe door. Het vuurwapen wordt voornamelijk gebruikt voor het verdedigingswapen van mijn vrouw. Dus ik installeerde het op 3 locaties om te zien wat het beste voor haar voelde. Ik gebruikte het toen om het in te zien (het was vrij dichtbij, net uit de verpakking, maar dit zal veranderen afhankelijk van hoe ver je doel is) naar de afstand van haar kant van het bed tot de slaapkamerdeur. Met behulp van een rode laser van goede kwaliteit om uitlijningen uit te voeren, vond ik dat beide groene laseraanwijzers erg gevoelig waren en na het instellen aanzienlijk leken te bewegen.

Ik heb dit laserpistool (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9916.html) meer gekocht voor de show dan voor de functie, en daar moet je rekening mee houden bij de aankoop. Alleen oefenen en herhalen verbetert je scherpschutterkunst. Ik vond dat de hoogteaanpassingen heel delicaat zijn. Lees de aanpassingsinstructies aandachtig door. Ik geloof dat het beoogde gebruik voor het korte-afstands pistool is, dus stel het in voor de juiste afstand 3-7 yards. Ja, het kost iets meer moeite om de laser aan te zetten dan met de duurdere lasers die een grip-geactiveerde schakelaar hebben, maar uiteindelijk volstaat het om het te doen. De Micro-Tac heeft ook een krachtige "Auto-Off" -functie die volgens mij cruciaal is voor zicht op batterijen. Het is heel compact. Voor een beetje meer geld ga je voor de Crimson Trace. Ik zal het houden omdat ik alle verpakkingen weggooide. Ik vertelde JETLASERS wat er gebeurde, wachtend op een antwoord.

Ik heb het op mijn Glock17 geïnstalleerd. Installatie en uitlijnen met mijn ijzeren vizieren was eenvoudig. Zelfs op een bewolkte dag kon ik de laser echter helemaal niet buiten zien op een afstand van 25 voet. Binnen was het echter uitstekend. Mijn grootste teleurstelling was toen ik het in mijn verborgen zachte holster in mijn riemlijn legde. Ik ging er een paar keer mee zitten om te kijken hoe het de verveling zou vasthouden. Toen was ik teleurgesteld dat het helemaal geen vervelend gevoel kon bevatten. Ik denk dat het komt omdat het slechts één schroef gebruikt om het op de rail vast te zetten. Ik bestelde dit groene laserpistool vanwege hoe klein het was. Ik hou niet van veel dingen die aan mijn geweer hangen.

Als JETLASERS zich had geconcentreerd op de positieve aspecten van hun laserprojector (https://www.laserkopen.com/c-40_100-p-9965.html), zou ik het terugsturen, maar zwijgen - maar er zijn weinig dingen die me afvinken als opzettelijk misleidende marketing en proberen het verschil tussen frequentie en output is een van de slechtste. Er zijn veel positieve dingen over deze laserprojector voor Kerstmis. Ik heb het onderzocht en een aantal recensies gelezen. De meeste daarvan waren zeer positief. Ik kwam echter een paar beoordelingen tegen die erop duidden dat er een probleem was met het gezicht uitschakelen na het fotograferen van een ronde. E-mail mij vandaag terug dat JETLASERS geautoriseerd is om het terug te nemen als ze het dan niet e-mailen en dan zullen ze ervoor zorgen. Naar mijn mening niet bepaald de beste klantenservice.

Toen ik het probeerde aan te passen, was het enige dat er gebeurde dat de schroef werd losgeschroefd. De stelschroef links / rechts ontbrak. Dit ding is een stuk rommel. Ik heb het onmiddellijk teruggestuurd. Toen ik thuiskwam, leek het erop dat de terugslag erin was geslaagd de schroef los te trekken en de draden te verwijderen. Ik kan het niet meer aan mijn pistool bevestigen. De vervanging heeft niet hetzelfde probleem gehad als de eerste. Ik heb de beoordeling verhoogd tot 3 sterren om dit weer te geven. Bovendien kan het veel, veel helderder zijn. Het product werkt voor al zijn doeleinden goed. Het kalibreren is eenvoudig, ik heb een blauwe laser van 10000 mW gebruikt en deze op 25 meter uitgelijnd, en vervolgens gecontroleerd op nauwkeurigheid bij het fotograferen.

Deze industriële 10000mW laser maakt gebruik van gelijkstroominvoer. Dit soort gelijkstroomvoeding had het 24 uur per dag werkbaar gemaakt zonder gestoord te worden. Trouwens, maakt niet uit low power of high power laser pointer, ze nemen allemaal een redelijk innerlijk ontwerp van geavanceerde laserdiode technologie van intellectuele feedback printplaat en metalen koellichaam koelsysteem.

De laserpen 10000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_79-p-9782.html) is redelijk krachtig met nieuwe zilveroxide-batterijen (zie hieronder). Het zou het ontwerp verbeteren om extra boutgaten te bieden, zodat de laserpointer optimaal kan worden geplaatst ten opzichte van de trekkerbeugel van het pistool. Het zou me niet verbazen als de meeste problemen met het uitgangsvermogen kunnen worden opgelost door het gebruik van zilveroxidebatterijen. De wind / richtinstellingen zijn sponsachtig en lichtgeraakt en hebben hysterese, onaanvaardbaar voor deze toepassing en voor deze prijsklasse.

Themes

In what ways is this project unique and creative? Edit

What is the social value of this project? Edit

What is the potential of this project to expand and develop? Edit

What was the triggering factor of this project? Edit

What is the business model of this project? Edit


References

Project Community

0 fans and 0 members

Join the team

You find this project inspiring ?

 Discuss

Partners

This project has no known partners.