De functionaliteit van de laser

De gebruikers zijn op zoek naar een krachtige groene laserpointer, het is noodzakelijk om duidelijke beslissingen en berekeningen te maken van richtafstand, lijnlengte en lijnbreed

Information

← back to informations
No known location, please add one if you know where this project is located
Web Unknown
Maturity

Concept

About the project Edit

Ik begon na te denken over manieren om het probleem op te lossen en kwam met twee oplossingen. U moet eerst een laserlampje (https://www.laserkopen.com/c-40_101.html) gebruiken. De meest voor de hand liggende en waarschijnlijk goedkoopste oplossing vanuit het perspectief van een fabrikant zou zijn om kleine sluitringen te hebben die iets kleiner zijn dan de minimale kalibergrootte van de inzetstukken om ervoor te zorgen dat het inzetstuk niet loskomt en in het vat blijft zitten. Ik heb verschillende foto's aan de review toegevoegd. De eerste twee waren in de oorspronkelijke beoordeling en zijn van de laser zoals ik het kreeg. Immers, ik heb dit meegemaakt, ik vind het nu leuk en vind het een goede waarde voor de prijs. Ik heb dit apparaat op een AR geplaatst die bedoeld is voor recreatieve / defensiedoeleinden. Het is stevig gebouwd en is bijna volledig van metaal. Ik heb geen kwaliteitsproblemen vastgesteld en de bedieningselementen zijn eenvoudig te gebruiken.

En na 150 rondes houdt deze laserlampje nog steeds zijn doel vast. Het past zelfs in mijn lederen portemonneeholster die ik in mijn voorvak draag. De schakelaar heeft een waarneembare middeninstelling, zodat u kunt vertrouwen op de aan / uit-status van de laser op basis van alleen voelen. Geen productfout dus ik zal erop ingaan. De instellingen werken allemaal zoals geadverteerd en de dradenkruis zijn allemaal helder. De enige zorg (ik heb het nog niet getest) is dat het schakelen tussen dradenkruisen een POI-verschuiving liet zien bij het richten. Nogmaals, ik zal updaten wanneer ik tijd heb in verschillende instellingen. Ik wed dat veel mensen die klagen over hun nullen dat niet hebben gedaan. Een ander probleem is dat de lip die in de rail van de ontvanger moet zitten erg kort is. Ik heb ook wat schiet- en scootoefeningen gedaan en zag geen verschuiving.

Tot nu toe ben ik blij om wat het is. De snelkoppelingshendel gaat door de laserpen 30mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9650.html) in een bewegend metalen stuk dat contact maakt met de rail. Ze hebben echt maar een paar kleine knikken om uit te werken en ik zal eventuele wijzigingen op nul en productfunctionaliteit op een later tijdstip publiceren. Ik was onder de indruk van deze rode stip tot ik hem op zijn kant draaide en het ghosting-effect in het spel kwam. Ik was bang om deze laserpen te kopen, gezien andere goedkope rode stip-bezienswaardigheden op de markt die gemakkelijk kapot gingen of slecht functioneerden, maar ik werd niet teleurgesteld. In de doos zat het rode stipje, een kleine sleutel, wat batterijen, een schoonmaakdoekje en instructies. Het is echter geen probleem. Ik kan je de verrassing en tevredenheid niet vertellen die ik kreeg tijdens het testen van dit product. Toen ik het eenmaal zag, schoot ik strakke groepen vanuit staande positie op 25, 45 en 80 meter. Ik zal binnenkort een andere voor mijn vrouw kopen!

De helderheid van het dradenkruis is in orde, afhankelijk van het dradenkruis van de vier die daarbij hoort. Sommige artikelen vertonen een lichte wazigheid. Op het bereik bevond ik me op de hoogste stand van 3 omdat 1 & 2 vaag waren ... en het was een bewolkte dag. Niet zeker of het de batterij of de optiek zelf is. Niet zeker of deze laserpointer een terugkeer was of zo. Ik heb een nachtzichtbereik dat ik van plan ben om de NV-functie op dit laserpointer-merk te testen en zal dit bericht bijwerken. Maar afgezien van alle problemen, lijkt het de moeite waard om voor de prijs te knoeien. Voor zover ik kan zien, is het bijna perfect voor het prijspunt (en misschien voor elk prijspunt, maar ik heb nooit de gelegenheid gehad om de honderden honderden dollar EOTech-bezienswaardigheden of iets dergelijks te gebruiken). Kortom, het voelt als een kwaliteitsconstructie die een tijdje meegaat, nul bleef en krachtig was.

De laserpen 2000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9731.html) is nuttig voor mij. Het maakte het maken van doelen heel snel en gemakkelijk, ik was eigenlijk heel verrast over hoeveel ik het leuk vond om het te gebruiken (het is mijn eerste keer dat ik zo'n vizier heb, tot nu toe heb ik scopes of ijzeren vizieren gebruikt) Ik heb een platte LAR -15 in .223 Wylde fotograferen 5,56; deze groene laseraanwijzer was perfect samen met mijn ijzeren vizieren, dus ik was in staat om hem op 100 inches vanaf een schot van 100 cent te zien terwijl ik op mijn eerste schot stond. De laserpointer past, na wat gehannes, mooi en knus op mijn rails en beweegt helemaal niet (zie "DE SLECHTE" voor details). Alle dradenkruispatronen zagen er ook vrij goed uit, hoewel ik enorm de voorkeur geef aan de klassieke cirkel met een stip in het midden boven de andere. Het grootste probleem dat ik heb en waar ik de ster voor heb weggehaald, is het exacte ontwerp van hun snelontkoppelingssysteem. Ik houd mijn pistool op een eenpuntsslinger die aan mijn borst hangt.

Alle informatie is erg belangrijk voor professionals in laserdiodes om een nauwkeurige berekening van de laserlijngraad en het uitgangsvermogen van de groene laser te maken. Alleen als gebruikers de juiste selectie van groene laserpointer hebben gemaakt, kunnen gebruikers gewoon de meest nauwkeurige en nauwkeurige lijntargeting verkrijgen.

Het inschakelen van de hendel moet wat kracht kosten, maar niet een enorme hoeveelheid (geef mij niet de schuld als u uw gezichtsvermogen verliest door te denken dat een redelijke hoeveelheid kracht hem raakt met een hamer of zoiets doms). Op dit punt moet de laseraanwijzer heel goed passen zonder te wiebelen. Ik heb deze laserpen 1000mW (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) minstens twee keer per maand op het bereik van mijn DPMS gebracht en elke keer tussen de 300 en 400 rondes geschoten, tot nu toe heeft hij het uitstekend gedaan. Dus ik denk dat je een beetje moet geven om een ​​beetje te krijgen. Hoe dan ook, geweldig product voor de prijs. Ik was een beetje sceptisch bij de aankoop van dit product. Ik heb veel onderzoek gedaan en veel YouTube-video's bekeken om er zeker van te zijn dat ik geen hoop onzin ging kopen.

Themes

In what ways is this project unique and creative? Edit

What is the social value of this project? Edit

What is the potential of this project to expand and develop? Edit

What was the triggering factor of this project? Edit

What is the business model of this project? Edit


References

Project Community

0 fans and 0 members

Join the team

You find this project inspiring ?

 Discuss

Partners

This project has no known partners.